Een vergadering opnemen in Microsoft Teams

,

 5,353 keer gelezen

In Microsoft Teams heb je de mogelijkheid om je meeting/vergadering op te nemen. Hierdoor kan je later terug kijken wat er in de meeting is gezegd. Hieronder wordt uitgelegd welke stappen je neemt voor het opnemen van je gesprek in Microsoft Teams. Lees de onderstaande handleiding of bekijk de video.

Opname starten van je vergadering in Microsoft Teams

1

Klik in je gesprek op de drie puntjes en kies voor Opname starten. 

2

De anderen in het gesprek krijgen nu een bericht dat er een opname wordt gestart en zijn er daardoor van de op de hoogte. Teams raad je ook aan om anderen zelf nog op de hoogte te brengen.

3

Klik voor het beëindigen van de opname weer op de drie puntjes en kies daarna Opname stoppen. Als je ophangt dan wordt de opname natuurlijk ook stop gezet en opgeslagen.

4

De opname vind je terug in de chat.

 

4 antwoorden
    • Timon Moes
      Timon Moes zegt:

      Dag Roxane,

      Dank voor je vraag! Is de vergadering misschien door iemand anders, buiten jouw organisatie, georganiseerd? Iemand die niet dezelfde toevoeging heeft bij zijn/haar e-mailadres na de apenstaartje (@).

      Gr. Timon

      Beantwoorden
  1. Roxane
    Roxane zegt:

    Ik las iets over Microsoft 365 e1 upgrade waarin je maandelijks betaald. Ik heb een basispakket eenmalig betaald/gekocht bij aanschaf pc. Ik denk dat het daaraan ligt?

    Beantwoorden
    • Timon Moes
      Timon Moes zegt:

      Dat verwacht ik ook Roxane. Je bedrijfsmail kan je dan ook koppelen aan Microsoft 365. De licentie E1 is een optie, er zijn ook nog een paar andere licenties die je kunt gebruiken. We kunnen hier ook een keer contact over hebben via de e-mail: contact@timetoguide.nl

      Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.