Timesavers

Bij TimeToGuide zijn we enthousiast over bedrijfssoftware en helpen jouw bedrijf graag vooruit.

Een leuke informatieve training op maat over de software die jij en je collega’s nodig hebben. Dit kan online of op locatie. 

Korte handleidingen met duidelijke stappen. Hierdoor zijn onze handleidingen voor iedereen makkelijk te volgen.

Video is een heel goed medium om software op een leuke en enthousiaste manier uit te leggen. 

(Online) Trainingen

Volg samen met je collega’s een leuke training over een specifiek programma. Onze trainers zijn enthousiast en leggen de functies uit die je écht nodig hebt. Veel openstaande vragen? Ze worden allemaal beantwoord. De training kan online of op locatie worden georganiseerd. 

Onze apps

Handleidingen

Wij schrijven gratis handleidingen op onze website die voor iedereen beschikbaar zijn.

De meeste deelnemers van onze trainingen halen veel comfort en zelfvertrouwen uit de optie om na de training alle behandelde stof nog eens rustig op eigen tempo door te kunnen bladeren. Hiervoor maken wij handleidingen op maat waarin de software stapsgewijs wordt uitgelegd.

Video's

Video is een heel goed medium om software op een leuke en enthousiaste manier uit te leggen. Dit doen we op ons YouTubekanaal en in samenwerking met jouw bedrijf kunnen we ook een video op maat maken. 

TimeToGuide is een van de grootste kanalen met uitleg over software in Nederland en Vlaanderen en heeft ruim duizend unieke kijkers per dag

Wij helpen met verschillende programma's