Jouw medewerkers efficiënter en met meer plezier achter de computer

Gerichte hulp voor jou

Over TimeToGuide

Gestart door jonge ondernemers met een visie voor verbetering en beschikking over de juiste vaardigheden. Wij zagen het gebruik van software toenemen, maar de grip van de medewerkers afnemen. Hierdoor wordt de software nog altijd niet optimaal gebruikt en willen wij zoveel mogelijk handvaten geven.

Wat begon met simpele hulp is uitgegroeid tot een heel team door het toenemende aantal tevreden klanten. Wij zijn heel trots dat er dagelijks duizenden mensen naar onze website komen voor hulp. Ben jij bereid om het team de volgende uitdaging te geven en ons bereik te vergroten?

Het Team

De Regelaar

Timon Moes

Timon Moes is de gepassioneerde oprichter van TimeToGuide. Toen hij in 2013 begon met uitleg geven over digitale systemen realiseerde hij hoe belangrijk het is dat het begrepen wordt. Hier heeft hij zijn missie van gemaakt en hij weet het team enthousiast aan te sturen.

Trainer

Eline Oei

Eline wordt enthousiast van helpen waar ze kan. Gedreven door de positieve reacties en gericht op het verbreden van de vaardigheden en kennis van haarzelf en anderen. Door haar waardevolle perspectief en liefde voor contact met mensen biedt ze excellente hulp.

Trainer

Esther Jellema

Esther is goed in het managen en leiden van grote groepen. Ze ziet wat écht belangrijk is, creëert overzicht en motiveert anderen met haar speeches. Deze kwaliteiten zorgen ervoor dat ze hele duidelijke en overzichtelijke trainingen geeft waardoor jij heel veel tijd bespaart. 

Presentator & Trainer

Jelmer Smits

Jelmer gaat voor de enthousiastelingen die zich willen ontwikkelen. Een zelfverzekerde presentator die zijn vaardigheden op professionele wijze weet over te brengen. Hij ziet dat presentatievaardigheden vaak worden onderschat, wat hem motiveert om te delen waar hij goed in is.

Trainer

Jonathan Kippuw

Jonathan beschikt over de kennis, maar het draait hem nog meer om het meegeven van een ervaring. Een aandachtige en betrokken trainer die wordt gemotiveerd door het zien van toegenomen zelfvertrouwen bij anderen. Hij weet op geduldige wijze iedereen enthousiast te maken.

Trainer

Michelle Schrijnemaekers

Michelle heeft een unieke combinatie aan vaardigheden. Ze heeft haar universitaire studie Informatica afgerond, kan goed programmeren en daarnaast vindt ze het ook nog eens leuk om jou met veel geduld uitleg te geven over software zoals PowerPoint. Met haar analytische en creatieve denkvermogen zet ze een super training neer. 

Website Developer

Timon van Zoest

Timon van Zoest is de deskundige oplosser die altijd klaar staat en iedereen blij maakt. Al voor de oprichting van TimeToGuide werken hij en Timon Moes nauw samen om voor het beste resultaat te gaan. Hij haalt het mooiste uit elk moment en is graag gefocust op de leerzame uitdagingen. 

Jij

Gericht zijn op de behoefte van anderen is voor ons een kernpunt. Wat wij bieden hangt af van wat jij belangrijk vindt en nodig hebt.

Nieuwsgierig over hoe we jouw organisatie willen ondersteunen? Neem een kijkje bij onze diensten of neem onvoorwaardelijk contact op.