Bedrijfssoftware Trainer

Perfecte (bij)baan voor student of freelancer: al vanaf 5 uur per week

Lijkt het jou leuk om in een start-up aan de slag te gaan en terecht te komen in een snelgroeiend bedrijf met een jong en enthousiast team?  Zorg ervoor dat werknemers in Nederland met meer grip en zelfvertrouwen te werk gaan en krijg heel veel handige werkervaring. 

  • Krijg goed betaald (meer dan gemiddeld).

Functieomschrijving

Als trainer bij TimeToGuide ga je als een echte expert te werk om organisaties, bedrijven en ondernemers hun software gebruik naar een nieuw niveau te tillen. In trainingen van 2 a 3 uur zet je een leerzame en interactieve leeromgeving neer waar je hen door de software heen leidt. Door ons kleine team ben je ook nauw betrokken in het proces van trainingen ontwikkelen en verbeteren. Ons huidige cursusaanbod bestaat uit Microsoft Teams, Excel, PowerPoint en Zoom wat zich in het vooruitzicht kan uitbreiden.

Een dag als trainer

Het is donderdagochtend en met een kopje koffie ga je achter je laptop zitten. Je schakelt met je collega over het programma van de training. Vandaag ga je voor het eerst alleen een training leiden voor een groep medewerkers van een grote organisatie, na een periode van veel bestudering van software en grondige voorbereidingen met je collega. Spannend.

De deelnemers zijn benieuwd hoe ze meer uit Microsoft Teams kunnen halen tijdens vergaderingen en hoe bepaalde functies werken. De 2 uur vliegt voorbij en voordat je bij de eindquiz een prijs mag weggeven aan de deelnemer met de meeste kennis, beantwoord je nog wat vragen. Dat zit er weer op! Je krijgt een berichtje via Teams dat het goed is gegaan en belt nog even na om te evalueren met je collega. Zo kan je de volgende training over twee weken nog meer perfectioneren. That’s a wrap! Je kan verder met je eigen (school)werk en voorbereiden op het weekend terwijl je toch weer lekker hebt verdient en anderen geholpen.

Wij bieden jou:

  • Handige werkervaring en ene goed salaris. 
  • Een baan goed te combineren met studie of werk.
  • Een jong en nauw betrokken team met veel autonomie.
  • Unieke kans om je netwerk, werkervaring en. didactische vaardigen te ontwikkelen in een professionele omgeving

Jij beschikt over:

  • Flexibiliteit qua beschikbaarheid.
  • De motivatie om nieuwe dingen te leren.
  • Beetje (of veel) interesse in tech. 
  • Windows. Onze trainingen en software werkt het best op het Windowsbesturingssysteem.
  • Uitstekende beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift.. 

Over TimeToGuide

TimeToGuide is gestart door jonge ondernemers met een visie voor verbetering en beschikking over de juiste vaardigheden. Wij zagen het gebruik van software toenemen, maar de grip van medewerkers afnemen. Wist je dat de gemiddelde Nederlandse werknemer per dag bijna een half uur verliest door gebrek aan digitale vaardigheden of slecht functionerende ICT? Laat staan wat u misloopt bij grote omschakelingen zoals hybride werken of overstappen van software. Software wordt nog altijd niet optimaal gebruikt en hiervoor wil TimeToGuide zoveel mogelijk handvatten geven. Wij helpen men graag aan meer zelfvertrouwen in hun werk. Zo gaat iedereen gelukkiger aan de slag en beter om met technologische veranderingen.

Wat begon met simpele hulp is inmiddels uitgegroeid tot een heel team door het aantal toenemende tevreden klanten.

Solliciteren

Ben jij bereid om je in te zetten voor het team en ons bereik te vergroten? Vul het contactformulier in of stuur direct een e-mail. Binnen 5 werkdagen komen we bij je terug. Als er wederzijdse interesse is, is de volgende stap dat we gezellig kennismaken met een koffie op ons kantoor in de Willemswerf of via een online meeting.

Heb je vragen over de vacature of TimeToGuide?

Neem dan contact op met Timon via 010 – 8990245 of contact@timetoguide.nl.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen

Vul het formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact op. Je kan ons ook direct bellen of e-mailen.