Uitleg over de Metaverse

We twijfelen er niet meer aan: de Metaverse wordt groot en invloedrijk – ook op zakelijk gebied. TimeToGuide houdt zich al jaren bezig met de meestgebruikte zakelijke softwareapplicaties en nu ook de Metaverse!  

Welke voordelen heeft de Metaverse voor jouw bedrijf en hoe haal je er het maximale uit zodat je de competitie voor blijft?  

Vertel meer!

Als bedrijf wil je aanwezig zijn op plekken waar jouw klanten en collega’s zich bevinden. Jouw (potentiële) klanten zullen zich ook steeds vaker bevinden in de verschillende virtuele werelden. Door je hier nu al in te verdiepen creëer je een first-mover voordeel. Jij bent het eerste bedrijf waar jouw klanten aan zullen denken zodra de Metaverse nog invloedrijker wordt. Net als in de echte wereld is er voor elke bedrijf een plek in de virtuele wereld.  

Unieke mogelijkheden in de metaverse

 • Vergaderen in de Metaverse is veel leuker en zorgt voor meer verbinding en interactie. Het biedt unieke mogelijkheden om met elkaar samen te werken omdat je een 3D-ruimte hebt waar je jezelf in kan bewegen en sneller kan creëren. 
 • In de Metaverse kan je iets creëren en testen voordat het er in de fysieke wereld is. Je kan je collega’s, vrienden of potentiële klanten een voorproefje geven van jouw nieuwe product of dienst, ze voorbereiden op een bepaalde situatie en ga zo maar door. 
 • De Metaverse kost je geen reistijd en heeft een grotere capaciteit dan fysieke locaties. Dat betekent dat je een heel groot publiek kan aanspreken met een unieke ervaring van jouw product of dienst. 

Hoe kan TimeToGuide jou helpen?

Inspiratiesessie voor jouw bedrijf

Krijg een overzicht van de mogelijkheden die de Metaverse en VR bieden. Wat doen andere bedrijven al (in andere landen) en waar liggen de kansen voor jouw bedrijf?  

Van tevoren zullen we ons in jouw bedrijf verdiepen zodat we voordelen kunnen laten zien die aansluiten op jullie producten of diensten. Hierbij enkele voorbeelden van onderwerpen waar we graag wat over vertellen:  

 • De verschillende werelden (Metaverses) en hun unieke eigenschappen  
 • Mogelijkheden jouw bedrijf te promoten  
 • Jouw klanten een unieke ervaring geven  
 • Personeel en klanten opleiden in VR  
 • Communicatie met collega’s en externen 
 • De eerste stappen voor jouw bedrijf 

Advies op maat  

Wil je ons liever persoonlijk spreken en direct al je vragen stellen? Dan geven we jou en het bedrijf ook graag advies op maat. 

Neem vrijblijvend contact op

Vul het formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact op. Je kan ons ook direct bellen of e-mailen.


  Een inspiratiesessie met mijn collega’sAdvies op maat

  ErvaringNog geen ervaring  Onze videos over de Metaverse