Microsoft 365

Wat is Microsoft 365?

Microsoft levert Microsoft 365 pakketten voor thuisgebruik en voor bedrijven. Microsoft 365 bevat onder andere de Office apps (zoals bijvoorbeeld Word en Excel) die voor de meeste bekend voor zullen komen. Daarnaast biedt Microsoft 365 verschillende diensten zoals cloud opslag (OneDrive), communicatiemiddelen (Teams, Skype) en verschillende beveiligingsoplossingen.

Verschil Microsoft 365 en Office 365

Wat is nou precies het verschil tussen Office 365 en Microsoft 365?  Microsoft noemt programma’s zoals Excel, Word en Powerpoint ‘Office apps’. Maar naast deze ‘Office apps’ heeft microsoft nog meer diensten te bieden. Zoals bijvoorbeeld de OneDrive cloud opslag en communicatie middelen zoals Microsoft Teams. Dit zijn geen ‘Office apps’. De Office apps zijn dus onderdeel van Microsoft 365 maar niet het enige wat het pakket te bieden heeft.

Microsoft heeft kort geleden alle office pakketten een nieuwe naam gegeven. Ook is de inhoud van de pakketten veranderd. Voor kleine en middelgrote bedrijfspakketten zijn er geen verschillen behalve de naam van het pakket. Je pakket wordt dan ook automatisch omgezet en hier merk je niks van. 

De nieuwe pakketten zijn:

  • Microsoft 365 Business Basic (voorheen: Office 365 Business Essentials)
  • Microsoft 365 Business Standard​ (voorheen: Office 365 Business Premium)
  • Microsoft 365 Business Premium (voorheen: Microsoft 365 Business)
  • Microsoft 365 Apps voor bedrijven (voorheen: Office 365 Business)

 

Microsoft 365 voor uw bedrijf

Een Microsoft 365 pakket kan een goede oplossing zijn voor uw bedrijf om werknemers te laten werken met bijvoorbeeld Word en makkelijk te laten communiceren via Microsoft Teams. Microsoft biedt verschillende pakketten aan voor bedrijven. Er zijn goedkopere pakketten met minder functies en duurdere pakketten met veel functies. Hier ziet u een overzicht van de beschikbare pakketten en de prijzen. 

 

Handleidingen

Omdat veel mensen vragen hebben over het gebruik van Microsoft 365 hebben wij van TimeToGuide duidelijke en korte handleidingen geschreven. Om mensen te helpen met de meest voorkomende problemen. In de linker balk van deze pagina staan de verschillende categorieën​.

Ondersteuning en beheer

Wij helpen kleine en middelgrote bedrijven bij het instellen en configureren van Microsoft 365. Heb je liever dat iemand anders alles meteen goed instelt of de overstap naar Microsoft 365 verzorgd? Dan kan je ons gerust een e-mail sturen of bellen.