1,093 keer gelezen

Je wilt je volledige team verwijderen op Microsoft Teams, want je hebt het team niet meer nodig of heb per ongeluk teveel teams aangemaakt. Alleen beheerders kunnen een team verwijderen, zie ook: Wat is het verschil tussen beheerder en lid op Microsoft Teams? Lees hieronder de stappen voor het verwijderen van een team. Heb je jouw team per ongeluk verwijderd en wil je het terughalen? Lees dan deze handleiding: Verwijderd team herstellen op Microsoft Teams.

Zie ook:

Een volledig team verwijderen op Microsoft Teams

1

Let op: verwijder geen teams waar anderen nog in werken. Je kan het team dan beter verlaten, zoals hier is uitgelegd.  Klik op de drie puntjes naast je team of gebruik de rechtermuisknop. Kies vervolgens Het team verlaten.  

2

Er wordt gevraagd of je het zeker weet. Vink Ik begrijp dat alles wordt verwijderd aan. Klik vervolgens op Team verwijderen. 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *