Meerdere accounts gebruiken op Microsoft Teams

,

 78,083 keer gelezen

Je kan op de smartphone meerdere accounts gebruiken op Microsoft Teams. Op de computer is het lastiger om meerdere accounts te gebruiken, maar er is een manier hoe dit toch deels kan.

Twee accounts Microsoft Teams op smartphone

1

Tik linksboven op de drie streepjes. 

2

Tik op Account toevoegen. 

3

Kies Aanmelden met een andere account.

4

Log in met een ander Microsoft Account. Je kan nu gebruik maken van twee accounts en ontvangt (indien ingeschakeld) ook de meldingen van de twee accounts.

 

Lees hier hoe je kan wisselen van een account op Microsoft Teams: Hoe wissel je van account op Microsoft Teams?

Twee accounts Microsoft Teams op de computer

Op de computer kan je twee accounts tegelijk hebben. Als je een tweede account wil toevoegen moet het een persoonlijke account zijn en niet een van een andere organisatie.

Let op: Als je wel twee accounts van verschillende organisaties wil hebben op de computer kan je met één account in loggen op de browser via https://teams.microsoft.com, met het andere account log je in op het programma (applicatie) van Teams. Lees hier hoe je het programma van Microsoft Teams installeert.

Een persoonlijk account toevoegen:

1

Klik rechtsboven op je profielfoto of initialen en kies voor Persoonlijk account toevoegen.

2

Selecteer het account dat je wil gebruiken. Klik op Ander account gebruiken als je gewenste account er niet tussen staat.

 

Kunnen we jouw organisatie helpen bij Teams of Microsoft 365? Neem direct contact op, of bekijk de onderstaande diensten:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.