Microsoft Teams gratis downloaden en installeren

,

 21,959 keer gelezen

Microsoft Teams kan je installeren gratis installeren en downloaden op je computer, laptop en smartphone. Het wordt ondersteund door Windows, MacOS, iOS en Android. Het is ook te gebruiken via de webapplicatie https://teams.microsoft.com/, maar dit werkt vaak minder goed dan het geïnstalleerde programma. Daarom raden we je aan om het programma Microsoft Teams te installeren. Bekijk de video of lees de onderstaande handleiding.

Microsoft Teams gratis downloaden en installeren op Windows en MacOS

1

Ga naar de website van Microsoft om Teams te installeren: https://www.microsoft.com/nl-nl/microsoft-365/microsoft-teams/download-app

Teams applicatie op laptop.

2

Kies Downloaden voor desktop. 

3

Log na het installeren in met je Microsoft-account.

Tip: Je hoeft geen account te hebben om deel te nemen aan vergaderingen. Wil je meer doen? Dan is een account wel een vereiste.

Zie ook: 

4

Je kan Microsoft Teams gebruiken met een gratis Microsoft account. Je hebt dan niet alle opties, de agenda ontbreekt bijvoorbeeld, lees daar hier meer over: Waarom heb ik geen agenda in Microsoft Teams? Verder zijn er nog best veel mogelijkheden die je hebt met je gratis Teams account. Je kan bijvoorbeeld wel gewoon iemand opbellen en berichten versturen via Chats: Hoe begin ik een nieuwe chat op Teams?

Heb je nog geen Microsoft account? Maak er gratis een aan via: https://signup.live.com/

Inloggen Teams

Inloggen met je Microsoft account op Teams 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.