Buiten je organisatie bellen met Microsoft Teams

,

 35,523 keer gelezen

Je wilt iemand (video)bellen buiten je organisatie in Microsoft Teams. Het is mogelijk om iemand spontaan op te bellen via Teams. Natuurlijk kan je ook een afspraak inplannen via de Agenda in Teams en daar personen buiten je organisatie uitnodigen. Lees hiervoor deze handleiding: Vergaderen met externen zonder Microsoft Teams en account. Bekijk de onderstaande stappen om erachter te komen hoe je iemand buiten je organisatie opbelt. Lees de onderstaande handleiding of bekijk de video.

Microsoft Teams – Bellen buiten je organisatie

1

Om iemand te bellen buiten je organistie moet deze persoon een e-mailadres hebben dat gekoppeld is aan Microsoft Teams. Vaak is dit het zakelijke e-mailadres, je komt er snel genoeg achter of dit het geval, door het gewoon even te testen.

2

Kies voor Chat, kies daarna voor het teken rechtsboven. Kinkt een beetje verwarrend inderdaad om de chat te kiezen, maar zometeen snap je het :).

3

Vul het volledige e-mailadres in van je contactpersoon die je wilt (video)bellen en klik daarna op het e-mailadres extern zoeken. 

4

Je ziet nu het e-mailadres met (Extern) erachter staan. Dit betekent dat je deze persoon kan (video)bellen. Zie je dit niet? Dan heeft de persoon die je wilt bellen waarschijnlijk geen Microsoft Teams. Je kan deze persoon nog steeds wel uitnodigen voor een Microsoft Teams meeting, lees er hier meer over: Vergaderen met externen zonder Microsoft Teams en account. Klik nogmaals op het e-mailadres.

5

De persoon die wilt bellen of videobellen ziet nu nog niks. Kies het teken om te videobellen of het teken om te bellen linksboven.

 

Zie ook: 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.