1,998 keer gelezen

Je presenteert een PowerPoint via Microsoft Teams, maar wist je dat deelnemers zelf door je PowerPoint kunnen bladeren terwijl jij aan het presenteren bent. Dit kan er voor zorgen dat ze hun aandacht verliezen. Gelukkig kan je dit voorkomen, lees hier hoe je dit doet.

Zie ook: 

Vooruit bladeren PowerPoint uitschakelen op Teams

1

Klik na het delen van de presentatie op het oogje bovenaan het scherm.

2

Er  komt nu een streep te staan door het oogje en het is voor de deelnemers niet meer mogelijk om door de presentatie te bladeren. Klik er nogmaals op als je wel weer wilt dat deelnemers door je presentatie kunnen bladeren.

3

Kunnen we jouw organisatie helpen bij Teams of Microsoft 365? Neem direct contact op, of bekijk de onderstaande diensten:

Stel vragen over deze handleiding hieronder! 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *