Wanneer komt de Flitsmeister Dash?

Timon Moes - 15-7-2024

Update over de levering

Ondertussen is er meer bekend over de levering en hebben de eerste waaronder ik de Flitsmeister Dash ontvangen. De rest van de vooruitbestelling worden de komende weken geleverd. Als je 'm nu besteld kan dit natuurlijk langer duren. 

Bericht van Flitsmeister op 24 juli

We gaan de DASH leveren in een periode van 3 weken op volgorde van binnengekomen pre-orders. De eerste verzending start volgende week. Als jouw DASH onderweg is, ontvang je hier direct een mail van.

Oud artikel: Flitsmeister Dash leveringsdatum onbekend

In april plaatste ik een bestelling voor de Flitsmeister Dash, een innovatief apparaat dat beloofde mijn rijervaring te verbeteren. De levering stond gepland voor juli, maar nu, halverwege juli, heb ik nog steeds niets ontvangen. Het enige contact van Flitsmeister was een bericht over het activeren van het apparaat. Sindsdien is het stil gebleven.

Gebrekkige Communicatie

Het uitblijven van updates en duidelijkheid over de leverstatus is zorgwekkend, vooral voor een bedrijf als Flitsmeister dat bekendstaat om zijn betrouwbare verkeerscommunicatie. Klanten die vooraf hebben betaald, verwachten terecht transparantie en regelmatige updates over hun bestellingen.

Acties ondernomen

In mijn poging om meer duidelijkheid te krijgen, heb ik een e-mail gestuurd naar Flitsmeister. Het wachten is nu op hun reactie. Ondertussen deel ik mijn zorgen met andere klanten die mogelijk dezelfde ervaring hebben.

Reflectie

Het gebrek aan communicatie van Flitsmeister stelt teleur. Een bedrijf dat uitblinkt in het leveren van actuele verkeersinformatie zou dezelfde nauwkeurigheid moeten toepassen in hun productlevering en klantcommunicatie.