Wamtekussen van STOOV: Hoe werkt het?

Timon Moes - 22-3-2024

Tijdens dalende temperaturen in de winter, zoeken velen van ons naar manieren om warm en comfortabel te blijven. De Stoov Ploov biedt een innovatieve oplossing die niet alleen warmte biedt maar ook het gemak van draadloze technologie. Dit verwarmde kussen, gecombineerd met slimme functies en duurzame materialen, staat centraal in de recente vooruitgang in verwarmingstechnologie.

Batterij: Duurzaam en Krachtig

De Stoov Ploov is uitgerust met een hoogwaardige, oplaadbare batterij die tot maar liefst 5 uur meegaat op een enkele lading. Er is ook nog een grotere batterij die tot 9 uur meegaat. 

Wat de Stoov Ploov uniek maakt, is de mogelijkheid om de temperatuur naar persoonlijke voorkeur aan te passen. Met drie verschillende warmte-instellingen kunnen gebruikers precies de juiste hoeveelheid warmte kiezen, afhankelijk van hun behoeften en het omgevingsklimaat. Of u nu lichte warmte verkiest op een frisse lenteavond of maximale warmte tijdens de ijzige wintermaanden, de Stoov Ploov kan aan alle wensen voldoen.

  • 1 lampje: 28 - 32 °C
  • 2 lampjes: 35 - 39 °C
  • 3 lampjes: 38 - 42 °C

 

Prijs

Het kussen kost op het moment van schrijven € 100,00. 

Besturing: Gemak op de Voorgrond

De besturing van de Stoov Ploov is ontworpen met het oog op gemak en gebruiksvriendelijkheid. Met een ingebouwde drukknop op het kussen zelf, kunnen gebruikers eenvoudig de temperatuurinstellingen wijzigen zonder op te staan of hun comfort te verstoren. Deze functionaliteit benadrukt de kernwaarden van Stoov: comfort en gebruiksgemak voor iedereen.

Technologie: Voor op de Toekomst

Stoov heeft met de Ploov niet alleen een stap gezet in de richting van comfort, maar ook van technologische vooruitgang. De toepassing van infraroodtechnologie zorgt voor een gelijkmatige en diepe verwarming, die niet alleen de oppervlakte maar ook de spieren van de gebruiker verwarmt. Deze techniek is niet alleen efficiënter dan traditionele verwarmingsmethoden, maar is ook beter voor de gezondheid, aangezien het de bloedcirculatie kan bevorderen en spierpijn kan verlichten.

De Stoov Ploov combineert dus een reeks van functies en technologieën om gebruikers een optimale ervaring van warmte en comfort te bieden. Met een focus op duurzaamheid, gebruiksgemak, en de gezondheidsvoordelen van infraroodwarmte, zet Stoov de toon voor toekomstige innovaties in het segment verwarmde kussens.