Verwijderde bestanden op Microsoft Teams terughalen uit prullenbak

,

 8,672 keer gelezen

Oei.. je bent opeens een aantal of alle bestanden kwijt in je kanaal op Microsoft Teams. Dit kan de beste overkomen en is gelukkig ook op te lossen. In deze handleiding wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je de verwijderde bestanden van Teams kan terughalen via SharePoint. Bekijk de video of lees de onderstaande handleiding.

Verwijderde bestanden terugzetten in je Team

1

Ga naar het kanaal waar je bestanden kwijt bent en klik op Bestanden. Kies vervolgens Openen in SharePoint, het kan dat je hier eerst voor op de drie puntjes moet klikken. Op Mac wordt er helaas niet gelijk overschakelt naar de browser, open daarom zelf Safari of je standaard browser, je zie dan dat de juiste pagina al is geopend en kan eventueel inloggen met je Microsoft account.

Alternatief: Ga direct naar SharePoint, zie hiervoor: Hoe log ik in op SharePoint?

2

Klik op Prullenbak en kijk welke bestanden er eerst in je kanaal op Teams stonden. Bij Oorspronkelijk locatie kan je controleren in welk kanaal deze bestanden eerst stonden.

3

Selecteer de bestanden in de prullenbak die je wil terugzetten en klik bovenaan op Terugzetten. Yes, de bestanden zijn weer terug in je kanaal op Microsoft Teams.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.