480 keer gelezen

Je probeert je te concentreren en hebt je status op niet storen gezet. Super handig. Behalve als je hierdoor een belangrijk bericht mist. Door personen prioriteit te geven op Microsoft Teams krijg je voor belangrijke berichten alsnog een melding.

Zie ook:

Personen prioriteit geven in Teams

1

Klik rechtsboven op de drie puntjes en kies voor Instellingen.

2

Ga naar Privacy en naar selecteer bij Niet storen Prioritaire toegang beheren.

3

Begin met het typen van een naam in de zoekbalk en selecteer de gewenste persoon.

4

De personen met prioriteit zullen hier weergegeven worden. Iemand verwijderen uit deze lijst kan gemakkelijk door op het kruisje achter de naam te klikken.

5

Kunnen we jouw organisatie helpen bij Teams of Microsoft 365? Neem direct contact op, of bekijk de onderstaande diensten:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *