Help! Ik kan niet inloggen op Microsoft Teams

,

 8,706 keer gelezen

Je weet even niet meer hoe je kan inloggen op Microsoft Teams. Geen zorgen! Dit kan de beste overkomen. Er zijn een aantal manieren hoe de inloggegevens weer terug kan krijgen. Een manier is vragen aan je Office 365-beheerder of deze persoon jouw wachtwoord kan resetten. Vaak kan het ook zelf oplossen, hieronder wordt uitgelegd hoe je dit doet.

Inloggegevens van Microsoft Teams kwijt

1

Allereerst is het goed om te weten dat je deze inloggegevens niet alleen voor Teams, maar ook voor OneDrive en SharePoint gebruikt. Het zijn de inloggegevens van je Office 365-account.

Log in op de applicatie of ga naar https://teams.microsoft.com. De applicatie kan je downloaden via https://www.microsoft.com/nl-nl/microsoft-365/microsoft-teams/download-app.

2

Vul je e-mailadres in, dit is meestal  je werk-e-mailadres.

3

Je gebruikers-id is hetzelfde e-mailadres als bij stap 1. Soms wordt er gevraagd om een code over te typen. Doe dit en klik op Volgende.

4

Er wordt nu om een verificatiemethode gevraagd. Dit is om te bewijzen dat je echt bent, wie je zegt dat je bent. Het kan zijn dat je er meerdere nodig hebt.

5

Vul de code in die je op de e-mail of op je telefoon hebt ontvangen en klik op Volgende. Het kan zijn dat je na de code op de telefoon ook nog een code, die je ontvangt op de e-mail, nodig hebt.

 

6

Vul je nieuwe wachtwoord twee keer in. Bedenk bij voorkeur een lang wachtwoord dat je nog niet nergens anders voor gebruikt. Er moet ook een hoofdletter en cijfer inzitten. Klik op Voltooien.

Tip: Denk bij het wachtwoord aan een zin in plaats van een woord. Een voorbeeld van een wachtwoordzin: Binnekortgaanwijopvakantie@Griekenland2022. Gebruik dit wachtwood niet zelf!

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.