243 keer gelezen

Goed dat je het belangrijk vindt om professioneel over te komen en daarom een e-mailhandtekening wil instellen. Bij TimeToGuide maken we gebruik van de betaalde dienst: Htmlsig. Nu hoor ik je denken: “Waarom plak je niet gewoon een plaatje van het logo in de handtekening?”. Dit zorgt ervoor dat elke e-mail een bijlage krijgt en bij een HTML-handtekening heb je hier geen last van. Daarnaast is het mooier als we allemaal dezelfde handtekening hebben.

Nu we het er toch over hebben; zorg je ook dat je als lettertype voor de e-mail Barlow instelt? Dit is het standaard lettertype voor teksten voor TimeToGuide. Barlow is gratis te downloaden via: https://fonts.google.com/specimen/Barlow

Hoe stel je een HTML-handtekening van Htlmsig in?

 

1

Vraag aan Timon of een andere collega de inloggegevens voor https://htmlsig.com. Log hier op in via Google Chrome (dit is belangrijk).

2

Ga op zoek naar de handtekening Standaard TTG en kopieer deze. Geef de kopie een herkenbare naam.

 

3

Zorg dat de naam en de links zijn aangepast via Main en Social.

4

Download de handtekening via het oogje en daarna DOWNLOAD.

5

Open Outlook en ga via Bestand > Opties > E-mail naar Handtekeningen

6

Maak een nieuwe handtekening aan via Nieuw. Geef deze handtekening een herkenbare naam. Wat je in de handtekening zet maakt verder niet uit. Sla ‘m vervolgens op.

 

7

Ga weer naar Handtekeningen toe zoals in stap 5 is beschreven. Klik nu niet gelijk om Handtekeningen, maar houd eerste CTR-Toets ingedrukt en klik daarna op Handtekeningen. 

8

Vervang de handtekening die je hebt aangemaakt in stap 5 met de handtekening die je hebt aangemaakt bij stap 4. Doe dit door de oude handtekening te verwijderen.

Vervang vervolgens de oude handtekening in de de gedownloade handtekening door de gedownloade handtekening precies dezelfde naam te geven en deze vervolgens te plakken in de map.

 

9

Bij vragen kan je terecht bij Timon. Veel succes!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *