2,958 keer gelezen

Bij het delen van een document op OneDrive en SharePoint heb je nu te optie om Alleen openen in revisiemodus aan te zetten. Super handig als je een document met anderen deelt.

Wat is de revisiemodus?

De revisiemodus zorgt ervoor dat de personen waar je het document mee deelt alleen maar opmerkingen mogen toevoegen en voorstellen voor wijzigingen kunnen doen (wijzigingen bijhouden). Ze kunnen verder geen aanpassingen doen in het document, zoals daadwerkelijk de tekst aanpassen.

Zie ook: 

 

Kunnen we jouw organisatie helpen bij Teams of Microsoft 365? Neem direct contact op, of bekijk onze diensten.

Stel vragen over deze handleiding hieronder! 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *